Produk Kita

Jaket Pria Musim Panas Super Hangat Nganggo Jaket Padded

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: ZS17M3008
  • Cangkang: 100% poliester
  • Lapisan: 100% poliester
  • Isi: 100% poliester
  • Ukuran: Ukuran apa wae kasedhiya
  • Werna: Werna kasedhiya
  • Liyane: Wulu rakun nyata
  • Detail Produk

    Cara pambayaran

    Kemasan & Pengiriman

    Tag Produk

    Cangkang 100% poliester
    Lining 100% poliester
    Isi Bebek 90%, 10% wulu
    Ukurane Ukuran apa wae kasedhiya
    Werna Werna kasedhiya
    Liyane Wulu rakun nyata

    Pitepangan produk
    Jaket empuk musim dingin pria iki paling anget. Desain lapisan warna kontras nggawe jaket luwih enom. Wulu rakun sing nyata banget kaya angin.

    Fitur produk
    Versi super anget, apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Dhuwit Gram

    Payment method

    Kemasan:
    1 lembar per kantong plastik, 30-50 lembar dadi siji karton ekspor, utawa miturut sarat kebiasaan.
    Pangiriman:
    Kita duwe macem-macem cara pangiriman lan milih cara pengiriman sing cocog miturut kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita