Produk Kita

Jaket Outwear Olahraga Grosir wanita khusus anti banyu lan cangkang alus garing Polar Fleece Jaket Jaket njaba ruangan cekak

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: B1911
  • Cangkang: Rong lapisan kain komposit, poliester 100%
  • Lapisan: Ora Ana Lining
  • Isi:
  • Ukuran: XS-2XL
  • Werna: Biru, ijo, ireng, ungu, Jambon lsp
  • Detail Produk

    Cara pambayaran

    Kemasan & Pengiriman

    Tag Produk

    Pitepangan produk

    Jaket olahraga iki kepenak banget kanggo ruangan ruangan. Kain anti banyu lan garing cepet. Ritsleting uga anti banyu. Ora ana masalah yen udan entheng ing njaba. Kain bernapas ngidini kringet cepet cepet. Kanthong dada sing nyenengake.

    Fitur produk

    1. Awet lan kepenak.
    2. Luwih mulet.
    3. Bobot ringan khusus lan anget.4, Cocog kanggo kegiyatan ruangan ing musim semi lan musim gugur.

    Yen sampeyan seneng karo warna, mula jaket iki cocok kanggo sampeyan. Jaket kasebut dilengkapi warna biru aqua sing apik lan cocog kanggo kasempurnaan. Teknologi lapisan driji ndhuwur sing cocog cocog karo lapisan sing kuat sing mbantu sampeyan dadi tenang, garing lan nyaman kanthi bebarengan. Gunakake nganggo rok kulit cekak kanggo efek sing paling apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Dhuwit Gram

    Payment method

    Kemasan:
    1 lembar per kantong plastik, 30-50 lembar dadi siji karton ekspor, utawa miturut sarat kebiasaan.
    Pangiriman:
    Kita duwe macem-macem cara pangiriman lan milih cara pengiriman sing cocog miturut kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita