Oem

Kita duwe 20 taun pengalaman produksi. Saka kain nganti dikirim, kita ngontrol saben langkah kanthi ketat. Saliyane pabrik dhewe, kita duwe luwih saka 10 pabrik mitra kanggo nulungi produksi, supaya bisa tepat wektu. Saliyane nggawe produk, kita nyedhiyakake luwih akeh tawaran layanan sing ditambah regane, kalebu pengiriman, desain kemasan, logo khusus lan liya-liyane.