Warta perusahaan

  • Kepiye kahanan ekspor tekstil lan sandhangan ing paruh kapindho taun iki?

    Perdagangan tekstil lan sandhangan China ora umum ing paruh pertama taun iki amarga panyebaran global COVID-19. Nalika mlebu Mei lan Juni, sawetara data dijupuk. Kahanan sakabèhé ing paruh kapindho taun iki rumit lan bisa diganti, lan kita isih kudu luwih nggatekake. A ...
    Waca liyane
  • Staf nedha bengi sadurunge Festival Musim Semi 2020, ngirit energi kanggo taun panen bumper sabanjure!

    Ing pungkasan taun 2019, kita bakal ngringkes gaweyan taun kepungkur, kanthi penekanan khusus babagan masalah ing makarya, lan supaya kabeh wong eling bisa nindakake tugas sing luwih apik ing Taun Anyar. Kita duwe pembagi versi, loro conto kasebut buruh, manajer produksi, tuku, QC, akuntan, papat ...
    Waca liyane
  • Acara Sihir Ing Februari 2020

    Kita bakal rawuh ing MAGIC SHOW INFebruari 2020, Terus nunggu kabar paling anyar.
    Waca liyane
  • CPM 2019

      Pameran iki dianakake ing Moskow, Rusia lan sawetara negara cedhak minangka pasar wiwitan. Kita duwe akeh pelanggan sing wis kerja bareng karo kita luwih saka 10 taun. Kanthi implementasi kabijakan One Belt And One Road ing China, kita duwe nggawa produk khusus kanggo mar ...
    Waca liyane
  • EXPO 2018

    Kita bakal rawuh ing International Sourcing Expo Australia tanggal 20-22 Nov, 2018 ing Melbourne. Booth No kita V27. Sampeyan bisa ngunjungi kios kanggo desain anyar. Ngarep-arep ketemu sampeyan ing kana. Iki pertama kaline nekani pameran Melbourne, para pembeli ing pameran ...
    Waca liyane
  • Magic Show 2018

    Ketemu sampeyan ing Magic Show ing Las Vegas tanggal 11-14 Februari, 2018. No stan kita yaiku 63217-63218. Sugeng rawuh ing bilik lan mriksa desain anyar. Ngarep-arep kanggo ketemu karo sampeyan. Iki minangka kaping papat kanggo nekani pameran, sing liwat wis digawe lan njaga kemitraan karo ...
    Waca liyane