Produk Kita

Pria Pakaian Formal Wear Jaket Jaket Panjang

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: ZS17M3066
  • Cangkang: Katun 100%
  • Lapisan: 100% poliester
  • Isi:
  • Ukuran: Ukuran apa wae kasedhiya
  • Werna: Werna kasedhiya
  • Liyane:
  • Detail Produk

    Cara pambayaran

    Kemasan & Pengiriman

    Tag Produk

    Cangkang Katun 100%
    Lining 100% poliester
    Ukurane Ukuran apa wae kasedhiya
    Werna Werna kasedhiya

    Pitepangan produk
    Desain dobel, dekorasi Sabuk. Versi sing langsing lan dawa nggawe sampeyan katon apik banget. Jaket dawa krem ​​iku gaya klasik tanpa wates.

    Fitur produk
    Versi apik, tahan angin, anget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Dhuwit Gram

    Payment method

    Kemasan:
    1 lembar per kantong plastik, 30-50 lembar dadi siji karton ekspor, utawa miturut sarat kebiasaan.
    Pangiriman:
    Kita duwe macem-macem cara pangiriman lan milih cara pengiriman sing cocog miturut kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita