Produk Kita

Hot Mantel Musim Dingin Wanita Jaket Fashional Down Jaket

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: ZSWP1902
  • Cangkang: 100% poliamida
  • Lapisan: 100% poliester
  • Isi: Bebek 90%, 10% wulu
  • Ukuran: Ukuran apa wae kasedhiya
  • Werna: Werna kasedhiya
  • Liyane:
  • Detail Produk

    Cara pambayaran

    Kemasan & Pengiriman

    Tag Produk

    Cangkang 100% poliamida
    Lining 100% poliester
    Isi Bebek 90%, 10% wulu
    Ukurane Ukuran apa wae kasedhiya
    Werna Werna kasedhiya
    Liyane

    Pitepangan produk
    Jaket Down pink sing mengkilat dirancang kanthi sampurna kanggo nglawan musim salju sing abot tanpa diwatesi karo sing nganggo. Jaket kasebut diinfus nganggo teknologi fit garing kanthi resistensi optimal kanggo banyu lan tahan maksimal kanggo ngilangi panas awak. Bahan jaket kasebut gampang diatasi lan tegas sadurunge gampang ngrusak

    Fitur produk
    Awet lan kepenak. Mulyo


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Dhuwit Gram

    Payment method

    Kemasan:
    1 lembar per kantong plastik, 30-50 lembar dadi siji karton ekspor, utawa miturut sarat kebiasaan.
    Pangiriman:
    Kita duwe macem-macem cara pangiriman lan milih cara pengiriman sing cocog miturut kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Jual Panas

    Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin