FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1. Apa sampeyan pabrik?

Ya, Kita duwe pabrik dhewe lan pabrik sing makarya bareng klambi pria lan wanita, kayata jaket musim salju (jaket empuk, jaket mudhun, parka, jaket ski), jas wol, setelan jaket jaket lan produksi celana suwene 20 taun.

2. Ana ing endi pabrik lan perusahaan sampeyan?

Pabrik kita dununge ingTianjin Ctiy lan perusahaan mapan ing Beijing. Udakara rong jam nyopir saka siji liyane.

3. Apa sampeyan duwe sertifikat?

Ya, kita duwe sertifikat mutu ISO 9001 lan sertifikat SGS.

4. Kepiye konfirmasi desain klambi kasebut?

Kita bisa ngasilake kanthi desain kanthi rinci utawa sampeyan ngandhani syarat lan ide sampeyan, kita bakal desain kanggo sampeyan. Utawa sampeyan bisa milih gaya saka desain kami. Kita ngrancang akeh klambi gaya anyar saben taun.

5. Apa merek sampeyan?

Kita duwe loro merek lan ndaftar ing telung negara, merek kita "ZHANSHI", "EAST ELEPHANT".

Pengin kerja bareng kita?