Produk Kita

Pabrik Grosir Grosir Pria Busana Fashional Lambang Cendhak

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: ZS17M3028
  • Cangkang: 100% poliester
  • Lapisan: 100% poliester
  • Isi: Bebek 90%, 10% wulu
  • Ukuran: Ukuran apa wae kasedhiya
  • Werna: Werna kasedhiya
  • Liyane:
  • Detail Produk

    Cara pambayaran

    Kemasan & Pengiriman

    Tag Produk

    Cangkang 100% poliester
    Lining 100% poliester
    Isi Bebek 90%, 10% wulu
    Ukurane Ukuran apa wae kasedhiya
    Werna Werna kasedhiya

    Pitepangan produk
    Mantel cendhak sing ngisor yaiku cahya sing lembut, alus lan anget. Manset, garis leher, lan hem saka desain wol domba sing populer.

    Fitur produk
    bobot entheng, kepenak, apik gayane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Dhuwit Gram

    Payment method

    Kemasan:
    1 lembar per kantong plastik, 30-50 lembar dadi siji karton ekspor, utawa miturut sarat kebiasaan.
    Pangiriman:
    Kita duwe macem-macem cara pangiriman lan milih cara pengiriman sing cocog miturut kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita