Produk Kita

Pabrik Pabrik Mantel Pria Wol Pendek Formal

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: ZS20158
  • Cangkang: 100% poliester
  • Lapisan: 100% poliester
  • Isi: 100% poliester
  • Ukuran: Ukuran apa wae kasedhiya
  • Werna: Werna kasedhiya
  • Liyane:
  • Detail Produk

    Cara pambayaran

    Kemasan & Pengiriman

    Tag Produk

    Cangkang 100% poliester
    Lining 100% poliester
    Isi 100% poliester
    Ukurane Ukuran apa wae kasedhiya
    Werna Werna kasedhiya

    Pitepangan produk
    Kain wol sing berkualitas apik nggawe jaket kelas dhuwur. Jaket kasebut dilengkapi potongan apik banget sing cocog karo awak kanthi sampurna, lan nggawe sampeyan katon apik lan elegan. Wol 50% nggawe sampeyan krasa anget ing musim salju utawa musim gugur.

    Fitur produk
    Versi apik, tahan angin, anget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Dhuwit Gram

    Payment method

    Kemasan:
    1 lembar per kantong plastik, 30-50 lembar dadi siji karton ekspor, utawa miturut sarat kebiasaan.
    Pangiriman:
    Kita duwe macem-macem cara pangiriman lan milih cara pengiriman sing cocog miturut kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita