Napa milih kita

1. Kita duwe pabrik dhewe.
2. Kita fokus ing produksi jas / jaket suwene 20 taun.
3. Pasar utama kita yaiku Rusia, USA, Eropa, Australia, Amerika Selatan lsp.
4. Layanan OEM & ODM bisa ditawakake.
5. Sistem penjualan lan logistik sing sampurna.