Babagan Kita

Beijing Hengqianxiang International Trade Co., Ltd.

Beijing Hengqianxiang International Trade Co., Ltd. sing ditemokake ing Sep 2012, minangka koleksi desain, produksi lan perdagangan kanggo integrasi perusahaan profesional skala gedhe. Pabrik kita duwe sistem produksi lan sistem manajemen sing diwasa. Kita uga duwe sawetara pabrik kerja sama jangka panjang, gampang kanggo mriksa lan ngirim barang. Perusahaan kami duwe rong puluh taun pengalaman kanggo desain, produksi lan penjualan kanthi peralatan advance, teknologi sing apik lan gaya asli. Kita duwe macem-macem merek diwasa independen, "ZHANSHI", "EAST ELEPHANT", "GUIDE BIRD" lsp, produke adol banget ing luar negeri. 

Klambi merek perusahaan didhasarake jaket empuk, jaket mudhun, jaket bomber, jaket wol, jaket PU lan jaket angin dll klambi pria lan wanita. Ndhuwur prioritas kanggo posisi gaya lan gaya apik, produk kami populer kanthi tujuan fashion lan kualitas klompok konsumen sing setya, didol uga ing Amerika Utara, Eropa lan Afrika Selatan.

Perusahaan kami terus-terusan ngembangake pasar anyar, produk anyar, aplikasi teknologi anyar, nyuntikake unsur mode internasional anyar, nangkep tren pangembangan klambi internasional, kanggo mbangun "Merek kelas pertama industri garmen internasional"luwih lanjut. We upload"panglipur","kinerja dhuwur","anyar"ing desain; tundhuk"kualitas dhisik", "pelanggan paling utama"minangka inti ing produksi massal; kita bakal adol ing"tulus","tanggung jawab","menang-menang". Sawise pirang-pirang taun pembangunan terus-terusan, perusahaan saiki duwe pasar sing stabil lan ngarep-arep bisa nggawe hubungan bisnis lan kerja sama jangka panjang karo perusahaan sing sampeyan ajeni. Kita percaya manawa liwat upaya gabungan, kita bakal nggawe nilai bebarengan lan masa depan sing apik.