Produk Kita

Jaket Bomber Pendek Polyester Kincir Angin 100%

Katrangan singkat:


  • Barang Ora: ZS17M2028
  • Cangkang: 100% poliester
  • Lapisan: 100% poliester
  • Isi:
  • Ukuran: Ukuran apa wae kasedhiya
  • Werna: Werna kasedhiya
  • Liyane:
  • Detail Produk

    Cara pambayaran

    Kemasan & Pengiriman

    Tag Produk

    Cangkang 100% poliamida
    Lining 100% poliester
    Ukurane Ukuran apa wae kasedhiya
    Werna Werna kasedhiya

    Pitepangan produk
    Pakaian iki dilengkapi pipa ireng, lan nggambarake inovasi lan sikap kontemporer. Kanthong ritsleting ing lengen diselehake kanthi unik, lan nambah corong kanggo rasukan sing biasa digunakake. Digawe saka kain anti banyu lan tahan angin berkualitas tinggi. Cocog kanggo sandhangan ruangan lan santai.

    Fitur produk
    Tahan banyu lan tahan angin, garing cepet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Transfer Telegraf, T / T
    2. Paypal
    3. Serikat barat
    4. Dhuwit Gram

    Payment method

    Kemasan:
    1 lembar per kantong plastik, 30-50 lembar dadi siji karton ekspor, utawa miturut sarat kebiasaan.
    Pangiriman:
    Kita duwe macem-macem cara pangiriman lan milih cara pengiriman sing cocog miturut kabutuhan pelanggan.

    Packaging&Delivery

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita